Кількість
|
Вартість
|
||
|
Форма для приготування пончиків та донатів - Ручний дозатор Katsscn Donut Maker
Ручний дозатор Katsscn Donut Maker - це ваш надійний помічник у приготуванні ідеальних пончиків та донатів прямо у вас вдома. Цей інноваційний інструмент перетворить безформне тісто в ідеально круглі та апетитні частування за лічені хвилини.
Спеціальний ніж-дозатор, що працює за принципом шприца, дозволяє легко дозувати тісто та створювати однаково красиві та смачні пончики щоразу.
Використання просто:
Наповніть дозатор негустим тестом для пончиків.
Підтримуючи його над нагрітою олією, вставте пальці в спеціальні отвори і швидко натисніть і відпустіть поршень.
Спостерігайте, як ваше тісто перетворюється на апетитні пончики.
Очищення також легке:
Викрутіть поршень для очищення. Утримуючи нижній випускний клапан, поверніть ручку поршня, щоб вийняти для очищення.
Зніміть тримач для пальців, щоб витягти його з колби.
Зберіть все назад – і ваш дозатор готовий до нових кулінарних подвигів.
З Katsscn Donut Maker приготування пончиків стане легким, швидким та веселим заняттям для всієї родини!
Характеристики:
Матеріал: пластик
Розмір: діаметр: 9,5 см; висота: 18 см
Рецепт:
У міксер 500гр води, 500гр борошна, 50гр дріжджів, сіль, цукор до смаку.
Перемішувати доки суміш не стане однорідною і не жорсткою. Накрити миску серветкою та залишити в теплому місці на 45-60 хвилин. Розігріти наповнену олією сковорідку до 180гр.
Робити пончики, як зазначено в інструкції вище.
Подавати гарячі пончики з медом і корицею
Рецепти пончиків:
"Бабусині пончики"
1 склянка молока, 1 яйце, 3 склянки борошна, 1 ч. ложка солі, 3 ст. ложки цукру, 2,5 ч. ложки сухих дріжджів, 1/4 склянки рафінованої олії.
У тепле молоко додайте яйце, сіль, цукор. Борошно та дріжджі змішайте, всипте в молочну суміш. У тісто додайте масло|мастило|, перемішайте, дайте настоятися 5-7 хвилин|мінути|.
"Новоуренгойські пончики"
2 склянки кефіру, 2 яйця, 2-3 ст.ложки цукру, 1 пачка розпушувача (або 1 ч.ложка соди, гашеної оцтом), 3 склянки борошна.
Цукор та розпушувач збийте з яйцями. Додайте кефір та борошно, дайте настоятися 15 хвилин.